Rigid vinylvloeren van Quick-Step | Beschikbaar vanaf februari 2019

Rigid vinylvloeren zijn een blijver. Zelfs wanneer je kinderen een volle kom tomatensoep op deze vloer laten vallen, blijft er geen deuk of vlek achter. Hun prachtige naturelle dessins zullen de tand des tijds gemakkelijk doorstaan. Het is zowel de sterkste als de zachtste vloer waarop je ooit zal lopen en er is zelfs geen oppervlaktevoorbereiding nodig.

Sterk
Leun achterover en ontspan. Zware voorwerpen die per ongeluk op je nieuwe Rigid vinylvloer vallen laten geen sporen na – dankzij zijn massieve vinylkern met extra glasvezelbescherming. Je kan zelfs je gloednieuwe Rigid vinylvloer zonder oppervlaktevoorbereiding op een bestaande vloer plaatsen.
Zacht, warm & stil
Wandel comfortabel door je huis met je ochtendkoffie. De zachtste rigide vinylvloeren op de markt zijn een genot om op te lopen – zelfs op blote voeten. Hou je liever je schoenen aan? Zijn geluidsabsorberende kwaliteiten garanderen een aangename akoestische ervaring.
Vlekkenbestendig
De verzegelde toplaag van je Quick-Step vinylvloer is voorzien van onze revolutionaire Stain Guard technologie. De beste vlekkenbestendigheidstechnologie in haar soort, ze houdt je vloer brandschoon en geeft vuil en zelfs slijtplekken geen kans.

Revolutionaire sterkte? Overtuig jezelf!

Zien is geloven… Daarom hebben we besloten om onze nieuwe Quick-Step Rigid vloer te laten testen. Zie zelf hoe Quick-Step Rigid zich onderscheidt in een head-to-head uitdaging met het product van een concurrent.