TEXTIEL GEMAAKT VAN AFVAL

SUCCESVOL CONCEPT

Stoffen van De Ploeg zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede leef-en werkomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. In antwoord op de toenemende vraag naar duurzame producten presenteren we een circulaire gordijnstof: SEA, gemaakt met aangespoeld plastic..

SEA GEEFT NIEUW LEVEN AAN PLASTIC ZWERFAVAL

SEA geeft nieuw leven aan plastic zwerfafval dat gedreven vrijwilligers van project U-turn zorgvuldig hebben verzameld op oceaanstranden. Met dat grensverleggende hergebruik helpt De Ploeg wereldwijd stranden schoon te houden en grondstoffen te besparen.

Circulaire gordijnstoffen SEA & OCEAN gemaakt met aangespoeld plastic uit de zee. Deze unieke kwaliteiten geven nieuw leven aan plastic zwerfval  dat gedreven vrijwilligers zorgvuldig hebben verzameld op oceaanstranden. 

De Ploeg doordacht duurzaam – ISO 14001! Ploegstoffen worden vrijwel helemaal binnen EU geproduceerd zodat de productieprocessen en werkomstandigheden beantwoorden aan strenge normen. We geven de voorkeur aan natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen en doen steeds meer aan recycling en upcycling. Daarnaast is De Ploeg ISO14001 gecertificeerd en stelt zich daarmee ten doel om milieurisico’s van bedrijfsvoering te beheersen en zelfs te verminderen. 

Het verhaal achter SEA & OCEAN.