- 15% op Luxaflex Facette, Duette Shades, verticale jaloezieën en Silhouette • - 10% op alle stoffen Tin2window • GRATIS confectie van gordijnen met looddraad of -10%

Promoties op zonwering Luxaflex -15% en gordijnstoffen Tin2window
100 soorten behang in voorraad aan stuntprijzen • -10% op alle bestellingen uit behangboeken • - 15% op Levis Artitude verf

Promoties op behang -10% en Levis Artitude verf -15%
10 m² + 1 m² GRATIS op Quick Step laminaat en parket • GRATIS Coral antivuilmat bij Novilon Forza • -10% op Leoline en Tin2floor vinylvloeren

Promoties bij Quick Step laminaat en parket en op vinylvloeren

Dekotap, je eerste halte naar een prachtig interieur

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

Maar waar begin je? Welke materialen en kleuren ga je gebruiken, welke sfeer wil je creëren, wie gaat het doen?

Dekotap te Oostende heeft een pasklaar antwoord: laat het maar aan ons over. Ons interieuradvies is meer dan zomaar wat kleurtjes combineren. 

Samen met jou zoeken we – in onze winkel of bij jou thuis - de beste oplossing voor de inrichting van je interieur. We houden rekening met de technische kant van het verhaal, je budget en materiaalkeuze.  Dekotap te Oostende maakt van interieurinrichting een feest.

Dekotap

Torhoutsesteenweg 675
8400
Oostende
T: 059/80 12 74
F: 059/70 19 36

Leuk om te weten

U hebt onze promotiefolder niet ontvangen? 

Benieuwd naar onze scherpe aanbiedingen?

*Promoties gelden van 3 tot 29 oktober, voorwaarden verkrijgbaar in de winkel en niet cumuleerbaar met andere acties.

Bekijk hier Dekotap meest actuele folder.

Ons nieuw magazine is verkrijgbaar in de winkel. Boordevol interieurtips

Dekotap Oostende is voortaan Master Installer van Quick-Step vloeren

Onze plaatsers volgden bij Quick-Step de meerdagenopleiding tot Master Installer, voor Quick-Step laminaat, Quick-Step Parquet en de vinylbekleding Quick-Step Livyn.

Je vindt Dekotap dan ook op de officiële Quick-Step website als officiële plaatser met het Master Installer embleem. Hierdoor geeft Quick-Step 2 jaar waarborg aan de klant als de werken door een erkend Master Installer worden uitgevoerd.

Een goede reden om te kiezen voor Dekotap voor de plaatsing van je  laminaat,  parquet of de Livyn-vinylstroken.

Favourite Twist van HookedonWalls: adembenemende alliantie

HookedonWalls® presenteert met Favourite Twist een unieke alliantie. Een weergaloze samensmelting van traditionele elementen die fusioneren in een modern omhulsel. Als een tijdscapsule katapulteert de collectie soft vintage-componenten van de grote metropolen naar een hedendaags tijdperk.