Een professionele plaatsing gegarandeerd met 2 jaar garantie : "wij zijn MASTER INSTALLER" Ook de doe-het-zelver kunnen we helpen met advies.

Solden! Ontdek alle Quick Step Floors in onze nieuwe Diamond Store van 130 m²
Wegens nieuw Levis Concept in september : -10% tot -50% op verf met de mengmachine! -50% op alle kant-en-klare kleuren (muur en hout)

Deze maand = verf- en behangmaand. Acties van -10% tot -50%
"Wij meten en adviseren gratis bij u thuis. Ook de plaatsing kunnen we verzorgen." -15% op Luxaflex rolgordijnen tot 16/7! VELUX muggengaas (- € 20) en buitenste zonnescherm (- € 15)

Gratis opmeting en advies voor de perfecte raambekleding bij u thuis

Pages

Dekotap, je eerste halte naar een prachtig interieur

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

Maar waar begin je? Welke materialen en kleuren ga je gebruiken, welke sfeer wil je creëren, wie gaat het doen?

Dekotap te Oostende heeft een pasklaar antwoord: laat het maar aan ons over. Ons interieuradvies is meer dan zomaar wat kleurtjes combineren. 

Samen met jou zoeken we – in onze winkel of bij jou thuis - de beste oplossing voor de inrichting van je interieur. We houden rekening met de technische kant van het verhaal, je budget en materiaalkeuze.  Dekotap te Oostende maakt van interieurinrichting een feest.

 

            

Dekotap

Torhoutsesteenweg 675
8400
Oostende
T: 059/80 12 74
F: 059/70 19 36

Leuk om te weten

Dekotap Oostende is voortaan Master Installer van Quick-Step vloeren

Onze plaatsers volgden bij Quick-Step de meerdagenopleiding tot Master Installer, voor Quick-Step laminaat, Quick-Step Parquet en de vinylbekleding Quick-Step Livyn.

Je vindt Dekotap dan ook op de officiële Quick-Step website als officiële plaatser met het Master Installer embleem. Hierdoor geeft Quick-Step 2 jaar waarborg aan de klant als de werken door een erkend Master Installer worden uitgevoerd.

Een goede reden om te kiezen voor Dekotap voor de plaatsing van je  laminaat,  parquet of de Livyn-vinylstroken.